Suunnittelu

FLUX suunnittelu

Hyvin suunniteltu tuotanto on helppo toteuttaa laadukkaasti

Pyydä tarjous

Hyvä suunnittelu

Laadukkaan videon menestyksekäs onnistuminen kylvetään suunnitteluvaiheessa. Kuten vanha sanonta kuuluu, hyvin suunniteltu on puoliksi tehty.

Hyvä suunnitelma selkeyttää tuotantoa, mahdollistaa parannuksia matkan varrella ja pitää järjen mukana tiukoissakin paikoissa.

Asiakastuntemus on avainasemassa hyvän suunnittelun toteuttamisessa. Pidämme silmämme, korvamme ja mielemme auki, kun havainnoimme ympäristöämme asiakkaidemme pelikentillä.

Hyvässä suunnitelmassa voidaan ottaa huomioon tilaajan pidemmän ajan strategia ja brändiaspektit – miten juuri suunnittelussa oleva tuotanto tukee näitä?

Hyvässä suunnitelmassa mietitään luonnollisesti läpi videon tarkoitus, mitä varten se tehdään ja kenelle? Eli tavoitteet, kohderyhmät, julkaisukanavat, konseptit ja versiot.

Projektit sujuvat, kun suunnittelu, konsultointi ja tuotanto löytyvät samasta osoitteesta. Ota yhteyttä, suunnittelemme maksutta lähtöideat tuotannollenne.

Tutustu referensseihimme

Voit tutustua tuotantoihimme videot-sivulla.

Tutustu tuotantoihin

Muita palveluitamme

Videotuotanto

Tuotantomme kattaa koko prosessin käsikirjoittamisesta valmisteluun, kuvauksiin, jälkituotantoon ja aina arkistointiin saakka.

Lisää videotuotannosta

Livestriimaus

Livestriimauksessa panostamme laatuun. Tämän varmistavat laadukas kalustomme, hyvin valaistut kohteet sekä selkeä äänentoisto.

Lisää striimauksesta

Ota Yhteyttä

Teemme tarjouksen ja projektin toteutusideat aina maksutta.

Minuun saa ottaa yhteyttä
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.