Sykähdyttävää videotuotantoa

Flux auttaa sinua realisoimaan kaikki liikkuvaan kuvaan liittyvät ajatuksesi, joita mieleesi on saattanut juolahtaa.

Meiltä saat idearikkaan suunnittelun, konsultoinnin ja videotuotannon palvelut sekä apua videon julkaisuun ja eri kanavien hyödyntämiseen – kaikki saman katon alta.

Ota yhteyttä

Hyvän videotuotannon A ja O

Kattava suunnittelu

Fluxin filosofia on toteuttaa videotuotantoja aina tavoitteellisista lähtokohdista niin, että asiakas saa aitoja tuloksia ja interaktioita videon avulla sekä onnistuu syventämään brändin ja katsojien välistä yhteyttä. Videolla on aina tavoite ja kohderyhmä.

Tuloksellisen videotuotannon siemen kylvetään suunnitteluvaiheessa. Kuten vanha sanonta kuuluu, hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Hyvässä suunnitelmassa otetaan huomioon asiakkaan pidemmän ajan strategia ja brändiaspektit – miten juuri suunnittelussa oleva videotuotanto tukee näitä? Mietitään läpi videon tarkoitus, mitä varten se tehdään ja kenelle? Eli tavoitteet, kohderyhmät, julkaisukanavat, konseptit ja versiot.

Projektit sujuvat, kun suunnittelu, konsultointi ja tuotanto löytyvät samasta osoitteesta.

Sujuva ja laadukas tuotanto

Videotuotannoissa Fluxilla on aina alusta loppuun asti nimetyt vastuuhenkilöt, jotka vastaavat yhteydenpidosta sekä varmistavat sen, että tuotanto lunastaa alkuperäiset suunnitelmat. Teemme videot yhteistyössä asiakkaidemme kanssa, jolloin asiakas pääsee vaikuttamaan lopputulokseen niin halutessaan.

Tuotannot toteutamme aina budjetin ja aikataulun sanelemissa raameissa hyödyntäen laadukasta kuvauskalustoa.

Kun valmiit videot on toimitettu asiakkaalle sovitulla tavalla, arkistoimme materiaalit arkistoomme, jonka jälkeen niitä on mahdollista hyödyntää myös tulevaisuudessa. Videotuotantoihin kannattaa varata aikaa kokonaisuudessaan muutama viikko, mutta projektista riippuen teemme myös kiireellisiä toteutuksia.

Katso alta esimerkkejä erilaisista videotyypeistä, joilla voitaisiin siivittää yrityksesi merkityksellisiin tuloksiin.

Viestinnällinen video

Viestinnällinen video on yksinkertainen ja kustannustehokas tapa välittää katsojille faktatietoa esimerkiksi yrityksestä, hankkeesta, tuotteesta, tilasta tai oikeastaan mistä vaan, usein haastattelujen ja asiaa avaavan kuvituksen kautta.

Mainosvideo

Mainosvideo on loistava keino esitellä tuotetta tai palvelua napakassa ja viihdyttävässä muodossa. Mainosvideo luo katsojalle mielikuvia ja tunteita assosiaatioiden kautta ja saattaa olla huomattavasti tehokkaampi keino lisätä myyntiä kuin esimerkiksi faktapohjainen tuotevideo.

Esittelyvideo

Esittelyvideolla on mahdollista esitellä tuotetta, palvelua, yritystä tai paikkaa käytännössä ja kertoa sen ominaisuuksista ja arvoista pintaa syvemmältä. Yritysvideot lukeutuvat usein myös tähän kategoriaan.

TV-spotti

Lyhyt ja ytimekäs mainosspotti televisiossa tai somessa tavoittaa suuren yleisön lyhyessä ajassa ja ajaa paljon liikennettä esimerkiksi yrityksen nettisivuille ja somekanaviin.

Testimoniaalivideo

Testimoniaalivideo on mainio tapa kertoa ruohonjuuritasolla asiakkaan kokemuksista myytävän tuotteen tai palvelun parissa, tai esim. yritysten välisen yhteistyön sujumisesta.

Tsekkaa videotuotantojamme

Tutustu Fluxin aiempiin tuotantoihin täältä.

Referenssit

Miten videotuotantoprosessi etenee?

Suunnittelu

Käymme kanssasi läpi videon tai videokampanjan strategiset tavoitteet, konseptit, käsikirjoituksen, julkaisukanavat sekä tuotannon käytännöllisen toteutuksen ja teemme niiden pohjalta toteutussuunnitelmat.

Suunnitteluvaihe voi kestää parista päivästä pariin viikkoon riippuen tuotannon skaalasta ja ambitioista.

Tuotanto

Suunnitelmat, aikataulut ja kuvausten käytännön järjestelyt ovat selvillä ja on aika tarttua kameraan. Voit tulla kuvauksiin mukaan fiilistelemään tai jäädä odottelemaan ensimmäisiä vedoksia videoista.

Tyypillisimmät videot saadaan kuvattua yleensä yhden päivän aikana ja usein siihen pyritään budjettisyistäkin. Laajemmat kokonaisuudet voivat kuitenkin vaatia useamman kuvauspäivän.

Jälkituotanto

Kuvattu materiaali rakennetaan ja hiotaan toimivaksi kokonaisuudeksi. Pääset kommentoimaan prosessin aikana sisältöä ja teemme muutosehdotuksiesi pohjalta parannuksia. Videot tekstitetään aina tarvittaessa ja halutessasi videot versioidaan sekä optimoidaan eri julkaisukanaviin sopiviksi.

Jälkituotanto kestää tyypillisesti noin viikon, mutta laajemmat tuotannot voivat vaatia useammankin viikon.

Kutkutteleeko video?

Teemme tarjouksen ja projektin toteutusideat aina maksutta.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Teemme tarjouksen ja projektin toteutusideat aina maksutta.

Minuun saa ottaa yhteyttä
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.